Fa'asologa o Maketi i le lalolagi atoa o le Robot Fa'amama Vaita'ele

.Uiga ma Fa'avasegaga oA'auFa'amama Vaita'ele Robot

O le vaita'ele fa'amamaina robot o se tasi lea o ituaiga masini fa'amamaina vaita'ele e mafai ona otometi ona gaoioi i totonu o le vaita'ele e fa'amama ai le oneone, pefu, mea leaga ma le palapala i totonu o le vaita'ele vai, puipui puipui ma le pito i lalo ole vaita'ele.E tusa ai ma le tikeri o le masini, e mafai ona vaevaeina robots fufulu vaitaele i le uaea-leai se vaitaele faamamaina robot, uaea vaitaele faamamaina robot ma lima lima vaitaele faamamaina robot, lea e talafeagai mo vaitaele i luga-le eleele ma lalo o le tele o ituaiga, foliga ma mea. .

Fa'avasegaina o vaita'ele fa'amamaina robots

.Atina'e talaaga oaaualamanuia robot faamamaina vaitaele

I aso nei, o Amerika i Matu o loʻo tumau pea le maketi ma le tele o sea maketi i le maketi o vaitaʻele a le lalolagi (Technavio Market Report, 2019-2024).I le taimi nei, ua silia ma le 10.7 miliona vaita'ele a le Iunaite Setete, ma ua fa'atupula'ia le aofa'i o vaita'ele fou, aemaise lava vaita'ele tumaoti, i lea tausaga ma lea tausaga.Ole numera ole a siitia ile 117,000 ile 2021, faatasi ai ma le averesi ole 1 vaitaele mo tagata uma e 31.

I Farani, o le maketi lona lua o vaitaele sili ona tele i le lalolagi, o le numera o vaitaele tumaoti o le a sili atu i le 3.2 miliona i le 2022, ma le numera o vaitaele fou o le a oʻo atu i le 244,000 i le na o le tasi le tausaga, ma le averesi o le 1 vaitaele mo taʻitasi. 21 tagata.

I le maketi a Saina o loʻo pulea e vaitaele lautele, e tusa ma le 43,000 tagata e faʻasoa tasi le vaitaele (o le aofaʻi o 32,500 vaitaele i totonu o le atunuʻu, e faʻatatau i le faitau aofaʻi o le 1.4 piliona).Ae o le taimi nei ua oʻo atu i le 5 miliona iunite le faʻasoa o fale, ma o loʻo faʻateleina le numera i le 130,000 i le 150,000 i tausaga taʻitasi.Faʻatasi ma le taʻutaʻua o vaitaʻele laiti ma tamaʻi vaitaele i totonu o le taulaga, e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga o pisinisi, o le fua o vaitaʻele a aiga e le itiiti ifo ma le amataga o le 5 miliona iunite.

O Sepania o le atunu'u e lona fa le tele o vaita'ele i le lalolagi ma lona lua le tele o vaita'ele i Europa.I le taimi nei, o le numera o vaitaele i totonu o le atunuʻu e 1.3 miliona (nofoaga, lautele ma faʻalapotopotoga).

I le taimi nei, e sili atu i le 28.8 miliona vaitaele tumaoti i le lalolagi, ma o le numera o loʻo faʻateleina i le fua faatatau o le 500,000 i le 700,000 i le tausaga.

.Tulaga o lo'o i ai nei ole fale fa'apolopolo fufulu vaita'ele

I le taimi nei, o lo'o pulea pea le maketi o le vaita'ele i le fa'amama tusi.I le maketi fa'amama vaita'ele a le lalolagi, o le fa'amamaina o tusi lesona e tusa ma le 45%, a'o le fa'amama vaita'ele e tusa ma le 19%.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le siʻitia o tau o tagata faigaluega ma le masini ma le atamai o vaitaʻele faʻamamaina robots, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o vaitaele faʻamamaina robots e faʻamoemoe e faʻateleina.

Fa'amama Va'a i le lalolagi atoa Fua Fa'atatau ole Su'ega ole Maketi ile 2021

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le tele o maketi o le vaitaʻele faʻamama vaitaele i le lalolagi atoa o le 6.136 piliona yuan i le 2017, ma le tele o maketi o le vaitaʻele faʻamama vaitaele fale gaosi oloa o le 11.203 piliona yuan i le 2021, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 16.24. % mai le 2017 i le 2021.

217-2022 Fa'amama Va'a Fa'alelalolagi Lapo'a Maketi

217-2022 Fa'amama Va'a Fa'alelalolagi Lapo'a Maketi

I le 2017, o le tele o maketi o le vaitaele fufulu vaitaele a Saina sa 23 miliona yuan.I le 2021, o le tele o maketi o le vaita'ele fa'amama vaita'ele a Saina e 54 miliona yuan.O le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga mai le 2017 i le 2021 e 24.09%.I le taimi nei, o le penetration rate ma le lalolagi tau maketi o vaitaele faamamaina robots i vaitaele Saina e fai si maualalo, ae o le fua faatatau tuputupu ae e maualuga atu nai lo le tulaga o le lalolagi.

O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2023, o le a oʻo atu i le 9% le faʻaogaina o vaitaʻele fufulu vaitaele i vaitaʻele a Saina, ma o le maketi tele o vaitaʻele faʻamamaina robots o le a oʻo atu i le 78.47 miliona yuan.

Fua o Maketi o Va'a Fa'amamaina Robots i Saina, 2017-2022

Mai le faʻatusatusaga o le lalolagi-Saina vaitaʻele robot maketi maketi, o le tele maketi o le maketi Saina e itiiti ifo i le 1% o le maketi o le lalolagi.

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le maketi o le robot vaitaʻele i le lalolagi atoa o le a toetoe lava 11.2 piliona RMB i le 2021, faʻatasi ai ma faʻatauga e sili atu i le 1.6 miliona iunite.Na'o luga ole laiga i luga ole laiga i le Iunaite Setete o le a fa'auluina le sili atu i le 500,000 vaita'ele fa'amamaina robots i le 2021, fa'atasi ai ma le tuputupu a'e o le sili atu i le 130%, lea e fa'atatau i le amataga o le tuputupu a'e vave.

. Fa'amama Vaita'ele Fa'amama Robots Maketi Fa'atauva Fa'afanua

I totonu ole maketi ta'avale fa'amama vaita'ele tuma'oti ole lalolagi, o fa'ailoga mai fafo o lo'o avea pea ma ta'aloga autu.

Maytronics (Isaraelu brand) o loʻo nofoia se tulaga faʻapitoa, faʻatasi ai ma se faʻasoa o le uta o le 48% i le 2021;O le Fluidra o se kamupani fa'asalalau fa'ale-nu'u fa'asalalau e afua mai Barcelona, ​​Sepania, o se tasi o kamupani sili ona fa'atagaina i le lalolagi e tu'uina atu meafaigaluega mo vai ta'ele, fa'atasi ai ma se tala fa'apolofesa e sili atu i le 50 tausaga, e tusa ma le 25% o uta;ma Winny (Wangyuan Technology) o se tasi o uluai kamupani o loʻo galulue i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le gaosiga o vaitaʻele faʻamamaina robots i Saina, e tusa ma le 14%.

Fa'a'a'aiga Robot Va'a Fa'a'au'au Tuma'oti a le Lalolagi Tumaoti i le 2021

. Faamoemoega o le vaitaele faamamaina robot alamanuia

I le maketi o le vaita'ele tumaoti a le lalolagi, o mea faigaluega fa'amama vaita'i o lo'o i ai nei o lo'o fa'avae i luga o meafaigaluega lima masani ma masini suction itu.I tausaga talu ai nei, o tekinolosi e fesoʻotaʻi ma vaitaʻele faʻamamaina robots o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe.O masini fa'amamā vaita'ele ua fa'aauupegaina fa'atasi ma galuega e pei o le a'ea'e puipui, fa'ata'ita'iga inertial, sapalai eletise eletise lithium, ma le fa'atonutonu mamao.E sili atu le otometi ma le atamai, ma ua faʻateleina le fiafia i ai tagata faʻatau.

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o le tulaga faʻapitoa o le alamanuia, pe a maeʻa le faʻalauiloaina o tekonolosi fesoʻotaʻi e pei o le vaʻaia vaʻaia, ultrasonic perception, fuafuaga ala atamai, Initaneti o Mea, SLAM (nofoaga vave ma faʻafanua tekinolosi faufale) ma isi tekinolosi fesoʻotaʻi i totonu o pisinisi. i le lumanaʻi, o le a faasolosolo malie lava ona galue robots fufulu vaitaele.Suia i le atamai, o le vaitaele faamamaina robot alamanuia o le a feagai ma avanoa sili atu ma avanoa atinae.

Le puna o faʻamatalaga o loʻo i luga: Tuʻufaʻatasiga o faʻamatalaga lautele

Ina ia faʻaleleia atili le atamai o vaitaʻele faʻamamaina robots, DYP na faʻatupuina le L04 ultrasonic underwater ranging sensor e faʻavae i luga o le ultrasonic sensing technology.O loʻo i ai le lelei o le laʻititi laʻititi, laʻititi tauaso vaega, maualuga saʻo ma lelei le faʻatinoina o le susu.Lagolago modbus protocol, E lua tulaga eseese, tulimanu ma tauaso vaega faʻamatalaga mo tagata faʻaoga ma manaʻoga eseese e filifili.

O le L04 i lalo o le vai ultrasonic rangi ma fa'alavelave fa'alavelave fa'alavelave e masani ona fa'aogaina i lalo o le vai robots ma fa'apipi'i faataamilo i le robot.A iloa e le masini se faʻalavelave, o le a vave ona tuʻuina atu faʻamatalaga i le robot.E ala i le faʻamasinoina o le faʻatonuga faʻapipiʻi ma faʻamatalaga toe faʻafoʻi mai, o se faasologa o gaioiga e pei o le taofi, liliu, ma le faʻaitiitia e mafai ona faia e iloa ai le gaoioi atamai.

L04 Ultrasonic Underwater Ranging Sensor

Tulaga Lelei

Avanoa: 3m, 6m, 10m filifili

Vaega Tauaso:2cm

Sa'o:≤5mm

Angle:10°~ 30°e mafai ona fetuunai

Puipuiga: IP68 ua matua fausia, ma e mafai ona faʻatulagaina mo 50-mita vai loloto talosaga.

Maumau:Adaptive Flow and Bubble Stabilization Algorithm

Tausia: Faʻaleleia mamao, faʻafitauli o le sonic recovery

Isi:Fa'amasinoga o le vai, fa'amatalaga o le vevela o le vai

Galulue Voltage:5~24 VDC

Fa'amatalaga fa'aulufale:UART ma RS485 faitalia

Kiliki iinei e iloa atili ai e uiga i le L04 i lalo ole vai fa'asolo le masini


Taimi meli: Apr-14-2023