Ultrasonic Sewer Level Meter Sensor Principle ma Fa'aoga ole Well Logger

Ose fa'afitauli taua ma fa'anatinati mo le au faigaluega o le a'oa'oga ia vave ona iloa mea o lo'o tutupu i totonu o alavai ma ia mautinoa e le o poloka.O loʻo i ai se masini eletise eletise e mafai ona foia lenei faʻafitauli - o le mita eletise eletise ultrasonic.

Su'eina o le maualuga o le suavai

Su'eina o le maualuga o le suavai

I. Fa'avae ole masini eletise eletise eletise eletise

O le masini eletise eletise eletise eletise o se ituaiga ole mita ole mita eletise, o nisi taimi e taʻua foi o le mita maualuga, ma o lona tulaga galue e sili atu ona tutusa ma mita eletise masani i le tele o nofoaga.O le maualuga o le mita masini e masani lava ona tuʻuina i luga aʻe o le lapisi o loʻo fuaina ina ia faʻafeiloaʻi atu galu ultrasonic i luga o le vai ma o le maualuga o le masini i luga o le vai e fuafua e faʻatatau i le taimi o mafaufauga.O se masini i totonu o le autu autu e auina atu lenei maualuga i se masini feavea'i fanua pe auina atu i se server i tua ina ia mafai e le tagata faaaoga ona vaai i le tulaga o faamatalaga fua i le fanua sa'o i le server mulimuli ane.

Fa'apipi'i ata

Fa'apipi'i ata

Ⅱ.O uiga o le masini eletise mita eletise eletise.

1. Sewers o loʻo i ai se siosiomaga faʻapitoa ma faʻasalalauga faʻapitoa, o le fua fuaina e le o se vaega atoa o le vai, lea o le a i ai se aafiaga patino i luga o le maualuga o le suavai, mamafa o le suavai, ma le mita eletise eletise ultrasonic e faʻaaoga ai le fuaina e le faʻafesoʻotaʻi. , e le afaina i le palapala, o le a le taofia, ae ia mautinoa foi le saogalemu o le meafaigaluega.

2. O le mita eletise eletise eletise o loʻo i ai se faailo sili atu ona malosi, i le faʻasalalauga uaealesi, e mafai ona e vaʻaia faʻamatalaga ola i luga o le server mamao pe afai e iai sau faʻailoga telefoni feaveaʻi.

3. Ona o le natura faʻapitoa o le siʻosiʻomaga, e faigata ona faʻamautinoa le maua o le eletise i le alavai, o lea e faʻaaogaina ai e le mita eletise eletise se masini e fausia i totonu, e le manaʻomia le tuʻuina atu o le eletise i fafo, e le gata ina faʻasaoina le taimi ma taumafaiga mo o faiga faufale o matagaluega eseese a le itumalo ma le malo, ae faafaigofie ai foi le ui atu o tagata savavali i luga.

Ultrasonic fuaina le mamao

Ultrasonic fuaina le mamao

I le avea ai o se tagata e tuʻuina atu vaega o le ultrasonic sensor, e mafai e Dianyingpu ona tuʻuina atu le tele o polokalame faʻapitoa, faʻapitoa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi.


Taimi meli: Ian-06-2023